[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Aksion Humanitar
By: admin
In:2014
Jul 5, 2014

Aksion Humanitar
Të nderuar motra dhe vëllezër, me që ndodhemi në muajin e Bekuar të Ramazanit, një grup të rinjësh humanitarë me përkrahje të Shoqatave “Drita” dhe “One dolar for Dibra” kanë marrë një nismë qytetare për sigurimin e ushqimit për familjet tona të varfëra. Varfëria është plagë e rëndë shoqërore. Qëllimi ynë është tua lehtësojmë këtyre familjeve ditët e këtij Muaji të Shejntë duke begatuar sofrat e tyre m11w! e artikuj ushqimorë.
Grumbullimi i ndihmave në artikuj ushqimorë do të kryhet në ambientet e Pallatit të Kuluturës – në Dibër, nga ora 13:15-16:00 duke filluar nga data 25 qershor deri me 3 korrik 2014.
Telefoni për kontakt: 073-255-717
Zoti jua shpërbleftë dhe i pranoftë lutjet dhe bamirësitë Tuaja në emër të Tij !
Për shumë vite Ramazanin !!!

Comments

alcnaturals.com

Date: 5 Jul, 2014

Komuna e Studenicanit organizon aksion humanitar per ndihme te popullates ne vendbanimet e permbytura nga vershimet ne rrethinen e Shkupit qe ndodhen me 6 gusht 2016.

Stevtuth

Date: 5 Jul, 2014

Online Synthroid No Prescription Fast Delivery Cialis Online

Respond