AKTIVITETE

25 Qershor, 2019

Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm

Këto ditë pas përfundimit të aksionit humanitar “Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm”, në përkrahje me Shoqatat “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, më ndihmën dhe besimin […]
25 Qershor, 2019

“Kur nje pjese e trupit semuret, i gjith trupi dhimbjen e ndjen”

“Kur nje pjese e trupit semuret, i gjith trupi dhimbjen e ndjen” Shoqata humanitare Drita-Diber Me mundesin qe ka i pergjigjet apelit nga Elvis Naci, per […]
25 Qershor, 2019

INFORMIM! Shoqata Humanitare Drita ju falenderon ne emer te gjithe jetimeve per kontributin e dhene

INFORMIM! Te nderuar qytetare Dibran,dhe ju nga diaspora Shoqata Humanitare Drita -Diber ju faleminderon perzemersisht ne emer te gjithe jetimeve per kontributin e dhene qe edhe […]
25 Qershor, 2019

Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,

Me rastin e fillimit te vitit shkollor, 2017/2018 Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,qe edhe atyre te mos u […]
25 Qershor, 2019

300 000 dollarë ndihma për spitalin e Tetovës

Një kontingjent ndihmash në vlerë prej rreth 300 000 dollarë amerikan, kryesisht mjete punë dhe pajisje për punë për disa reparte, ka arritur sot në spitalin […]
25 Qershor, 2019

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale!

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale! Nje familje dibrane nga Amerika qe me vite ndihmon nevojtaret ne qytetin tone mori persiper qe Lejles ti paguhen te […]
23 Gusht, 2016

Ndihma per Hasanbeg te Shkupit

Të prekur shpirtërisht nga katastrofa e fundit natyrore në lagjen Hasanbeg të Shkupit, ku në mënyrë tragjike humbën jetën 23 persona, prej të cilëve edhe trupi […]
18 Tetor, 2015

Aksion Humanitar: Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqaten Drita

Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqatën Humanitare Drita-Diber, organizuan një aksion humanitar për të ndihmuar refugjatët nga lindja e mesme në kampin e UNHCR në […]
29 Shtator, 2015

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban. Nga Helping Hand – USA 21 dhe 7 nga nje qytetar nga Dibra Gezim Zunce, […]
29 Shtator, 2015

APEL!

Apel! Te nderuar bashkeqytetar dibran, ju e dini se ne pikat kufitare te Maqedonise hyjne cdo dite me qindra e mijra refugjate sirian! Pleq, femij, burra […]
2 Korrik, 2015

Shpërndarja e ndihmave – Ramazan 2015

17 Qershor, 2015

Aksion Humanitar (2015)


KONTAKTI