AKTIVITETE

17 Korrik, 2014

Shperndarja e ndihmave – Ramazan 2014 (Foto)

Shperndarja e ndihmave, Allahu i shperblefte me te mira pafund, ata qe ndihmuan ne cdo aspekt !!!
11 Korrik, 2014

Pergaditja e ndihmave te grumbulluara per te varferit – Ramazan 2014

Filloi pergaditja e ndihmave te grumbulluara per te varferit, Allahu i shperblefte ata qe dhane dhe ato qe u angazhan, shpresojme qe sado pak te gezohen […]
5 Korrik, 2014

Aksion Humanitar

Aksion Humanitar Të nderuar motra dhe vëllezër, me që ndodhemi në muajin e Bekuar të Ramazanit, një grup të rinjësh humanitarë me përkrahje të Shoqatave “Drita” […]
10 Maj, 2014

Protesta kunder projektit qe devijon lumin “Radike”

Shoqata humanitare “DRITA” bashke me mbi 20 shoqata joqeveritare te R.Maqedonise te cilat veprojne ne komunen Diber, protestuan per here te dyte kunder projektit qe devijon […]
15 Prill, 2014

Ndërhyrja nëpërmjet terapisë së lojës tek femijët

Shoqata Humanitare “DRITA” Dibër mundësoi trajnimin “Ndërhyrja nëpërmjet terapisë së lojës tek femijët” . Në këtë trajnim morën pjesë të gjitha edukatoret e IPKKF “Breshia” – […]
15 Prill, 2014

Kurbanet 2012

Shoqata Humanitare ”DRITA” edhe kete vit realizoi me sukses therjen e 21 kurbaneve nga te cilet u ndihmuan 86 familje te varfera me nga 5-6 kg […]
15 Prill, 2014

Mirenjohje nga Sh.F.K “PENESTIA”

22 Shtator, 2013

Ndihma per shkollat fillore

Ne prag te ketij viti shkollor 2013-2014 sh.h."DRITA" beri shperndarjen e 100 cantave dhe mjeteve elemtare shkollore ne shkollat ShFK “Said Najdeni” dhe ShFK “Penestia” - Diber per nxenesit me nevoje ekonomike...

KONTAKTI