Shoqata Drita

23 Maj, 2020

Ndihmat per Fiter Bajram 2020

Të nderuar qytetarë! Sot Shoqta humanitare “Drita” me ndihmën tuaj sot përfundoi dhurimin e: *48 x kuponave për këpucë dhe veshmbathje (2,000 den) *48 x pako […]
27 Janar, 2020

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”
28 Nëntor, 2019

Brenda 24 oreve mbushem nje maune me ushqime dhe sende te nevojshme per Shqiperine tone

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë […]
6 Nëntor, 2019

Vogëlushja 11 vjeçare Elif Zaide e cila është e pa lëvizeshme u be me karroce te re

Vogëlushja 11 vjeçare Elif Zaide e cila është e pa lëvizeshme, kishte shumë nevoj për një karrocë elektrike. Por fal humanizmit te Dibranëve ,që nesër ajo […]
11 Tetor, 2019

U nda edhe karroca e dyte elektrike per Migjen Gorencen

Donacioni i ardhur nga Zvicra nga vëllezerit tanë atje, sot u nda edhe karoca e dyte elektrike për Migjen Gorencen. Migjeni është baba i 4 femijëve […]
8 Tetor, 2019

Dibranët nga Zvicra sot donuan tre karoca elektrike dhe dy normale, per personat me aftesi të kufizuara.

Humanizmi dhe bujaria e dibranëve nuk njeh kufi. Dibranët nga Zvicra sot donuan tre karoca elektrike dhe dy normale, per personat me aftesi të kufizuara. Ata […]
21 Shtator, 2019

Zoti i bekoftë bamirësit! Edhe karroca e re për Burim Vatovcin u bë realitet.

Zoti i bekoftë bamirësit! Edhe karroca e re për Burim Vatovcin u bë realitet. Donatorët : Euro R . I – 100 euro A. I – […]
10 Shtator, 2019

Lot gëzimi për Fimin Ariti edhe karoca elektrike.

Lot gëzimi për Fimin. Ariti edhe karoca elektrike. Per kohë rekord 10 mituta u mblodhen mjetet. Keto janë sponzorët që kan donuar : Komuna Dibër –100 […]
13 Gusht, 2019

Ashtu siç 17 vite më parë edhe këtë vit shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve (2019)

Të nderuar qytetarë! Ashtu siç 17 vite më parë edhe këtë vit shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 51 […]
KONTAKTI