[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Këto ditë pas përfundimit të aksionit humanitar “Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm”, në përkrahje me Shoqatat “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, më ndihmën dhe besimin Tuaj të nderuar qytetarë, të biznesmenëve dibranë si dhe bashkëqytetarëve tanë në diasporë arritëm të shpërndajmë mbi 90 pako me ushqim. Në këtë pako kishte: një thes miell, një kuti pula, 5 kg mish qingji, një kante djath, 10 konzerva të peshkut,10 supa, 10 paketa makarona, kripe, biber te kuq, veget, keksa, 10 pashteta, 5kg oriz, 5 shishe me vaj, 5kg sheqer, 5kg grosh, 5kg jufka me vezë, 1kg pire shampona dhe 3kg detergjent për larjen e teshave si dhe disa familjeve bona për sigurimin e bukës gjatë këtij muaji.

Zoti jua shpërbleftë dhe i pranoftë lutjet dhe bamirësitë Tuaja në emër të Tij !

Comments

Comments are closed.