2014

17 Korrik, 2014

Shperndarja e ndihmave – Ramazan 2014 (Foto)

Shperndarja e ndihmave, Allahu i shperblefte me te mira pafund, ata qe ndihmuan ne cdo aspekt !!!
11 Korrik, 2014

Pergaditja e ndihmave te grumbulluara per te varferit – Ramazan 2014

Filloi pergaditja e ndihmave te grumbulluara per te varferit, Allahu i shperblefte ata qe dhane dhe ato qe u angazhan, shpresojme qe sado pak te gezohen […]
5 Korrik, 2014

Aksion Humanitar

Aksion Humanitar Të nderuar motra dhe vëllezër, me që ndodhemi në muajin e Bekuar të Ramazanit, një grup të rinjësh humanitarë me përkrahje të Shoqatave “Drita” […]
15 Prill, 2014

Mirenjohje nga Sh.F.K “PENESTIA”

KONTAKTI