2017

25 Qershor, 2019

Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,

Me rastin e fillimit te vitit shkollor, 2017/2018 Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,qe edhe atyre te mos u […]
25 Qershor, 2019

300 000 dollarë ndihma për spitalin e Tetovës

Një kontingjent ndihmash në vlerë prej rreth 300 000 dollarë amerikan, kryesisht mjete punë dhe pajisje për punë për disa reparte, ka arritur sot në spitalin […]
KONTAKTI