2018

25 Qershor, 2019

Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar.

Të nderuar qytetarë! Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar. Falë bashkëpunimit dhe përkrahjes të bamirësve dhe aktivisteve […]
25 Qershor, 2019

Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm

Këto ditë pas përfundimit të aksionit humanitar “Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm”, në përkrahje me Shoqatat “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, më ndihmën dhe besimin […]
25 Qershor, 2019

“Kur nje pjese e trupit semuret, i gjith trupi dhimbjen e ndjen”

“Kur nje pjese e trupit semuret, i gjith trupi dhimbjen e ndjen” Shoqata humanitare Drita-Diber Me mundesin qe ka i pergjigjet apelit nga Elvis Naci, per […]
25 Qershor, 2019

INFORMIM! Shoqata Humanitare Drita ju falenderon ne emer te gjithe jetimeve per kontributin e dhene

INFORMIM! Te nderuar qytetare Dibran,dhe ju nga diaspora Shoqata Humanitare Drita -Diber ju faleminderon perzemersisht ne emer te gjithe jetimeve per kontributin e dhene qe edhe […]
25 Qershor, 2019

Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,

Me rastin e fillimit te vitit shkollor, 2017/2018 Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,qe edhe atyre te mos u […]
25 Qershor, 2019

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale!

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale! Nje familje dibrane nga Amerika qe me vite ndihmon nevojtaret ne qytetin tone mori persiper qe Lejles ti paguhen te […]
KONTAKTI