2019

25 Qershor, 2019

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand, sonte në këtë natë të madhe kemi pregaditur: 50 x kupona me vlerë […]
25 Qershor, 2019

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë, zbutet duke pasur afër njerëz human… Falë jush të nderuar motra dhe vëllezër nga brenda dhe jashtë vendit, me […]
KONTAKTI