[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

AKTIVITETE

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë, zbutet duke pasur afër njerëz human… Falë jush të nderuar motra dhe vëllezër nga brenda dhe jashtë vendit, me aksionin “Bamirësi në Ramazanin e madhërishëm”, organizuar nga një grup të rinjsh në bashkëpunim me shoqatat SH.H. “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, arritëm që të shpërndajmë ushqim në […]

Read more ›
Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar.
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Të nderuar qytetarë! Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar. Falë bashkëpunimit dhe përkrahjes të bamirësve dhe aktivisteve tanë besnik në mbarë vendet ku jetojenë vellëzerit dhe mortat tona aritëm te realizojmë këto aktivitete: -Ndihma me paketa ushqimore për 63 familjet e varfëra ne Dibër dhe fshatra […]

Read more ›
Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Këto ditë pas përfundimit të aksionit humanitar “Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm”, në përkrahje me Shoqatat “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, më ndihmën dhe besimin Tuaj të nderuar qytetarë, të biznesmenëve dibranë si dhe bashkëqytetarëve tanë në diasporë arritëm të shpërndajmë mbi 90 pako me ushqim. Në këtë pako kishte: një thes miell, një […]

Read more ›
300 000 dollarë ndihma për spitalin e Tetovës
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Një kontingjent ndihmash në vlerë prej rreth 300 000 dollarë amerikan, kryesisht mjete punë dhe pajisje për punë për disa reparte, ka arritur sot në spitalin klinik të Tetovës. Ndihmat në vlerë prej 300 000 dollarëve, kanë ardhur nga Amerika, përmes shoqatës humanitare Drita të Dibrës, në bashkëpunim me Organizatën Helping Hand të Shteteve të […]

Read more ›
Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale!
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale! Nje familje dibrane nga Amerika qe me vite ndihmon nevojtaret ne qytetin tone mori persiper qe Lejles ti paguhen te gjitha shpenzimet e shkolles te mesme medicinale per 4 vite. Sot ka qene nje motivim dhe gezim tek drejtusit e shoqates “Drita” sepse kemi patur me dhjetra telefonata nga […]

Read more ›
Ndihma per Hasanbeg te Shkupit
On: Aug 23, 2016
By: admin

Të prekur shpirtërisht nga katastrofa e fundit natyrore në lagjen Hasanbeg të Shkupit, ku në mënyrë tragjike humbën jetën 23 persona, prej të cilëve edhe trupi i një fosnje që akoma nuk është gjetur dhe ku kishte dëme materiale me përmasa katastrofale, Shoqata “Drita” – Dibër, mori iniciativë që përmes fondeve ekzistuese dhe përmes grumbullimit […]

Read more ›