[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

2017

300 000 dollarë ndihma për spitalin e Tetovës
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Një kontingjent ndihmash në vlerë prej rreth 300 000 dollarë amerikan, kryesisht mjete punë dhe pajisje për punë për disa reparte, ka arritur sot në spitalin klinik të Tetovës. Ndihmat në vlerë prej 300 000 dollarëve, kanë ardhur nga Amerika, përmes shoqatës humanitare Drita të Dibrës, në bashkëpunim me Organizatën Helping Hand të Shteteve të […]

Read more ›