[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

2018

Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar.
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Të nderuar qytetarë! Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar. Falë bashkëpunimit dhe përkrahjes të bamirësve dhe aktivisteve tanë besnik në mbarë vendet ku jetojenë vellëzerit dhe mortat tona aritëm te realizojmë këto aktivitete: -Ndihma me paketa ushqimore për 63 familjet e varfëra ne Dibër dhe fshatra […]

Read more ›
Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Këto ditë pas përfundimit të aksionit humanitar “Bamirësi në Ramazanin e Madhërishëm”, në përkrahje me Shoqatat “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, më ndihmën dhe besimin Tuaj të nderuar qytetarë, të biznesmenëve dibranë si dhe bashkëqytetarëve tanë në diasporë arritëm të shpërndajmë mbi 90 pako me ushqim. Në këtë pako kishte: një thes miell, një […]

Read more ›
Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale!
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale! Nje familje dibrane nga Amerika qe me vite ndihmon nevojtaret ne qytetin tone mori persiper qe Lejles ti paguhen te gjitha shpenzimet e shkolles te mesme medicinale per 4 vite. Sot ka qene nje motivim dhe gezim tek drejtusit e shoqates “Drita” sepse kemi patur me dhjetra telefonata nga […]

Read more ›