[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

2019

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë
On: Jun 25, 2019
By: Shoqata Drita

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë, zbutet duke pasur afër njerëz human… Falë jush të nderuar motra dhe vëllezër nga brenda dhe jashtë vendit, me aksionin “Bamirësi në Ramazanin e madhërishëm”, organizuar nga një grup të rinjsh në bashkëpunim me shoqatat SH.H. “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, arritëm që të shpërndajmë ushqim në […]

Read more ›