[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

AKTIVITETE

Kurbanet 2012

Shoqata Humanitare ”DRITA” edhe kete vit realizoi me sukses therjen e 21 kurbaneve nga te cilet u ndihmuan 86 familje te varfera me nga 5-6 kg mish te fresket Per keta Kurban u jemi faleminderues disa qytetareve tane te cilet jetojn dhe veprojne ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes si dhe Shoqates HELPING HAND FOR […]

Read more ›
Ndihma per shkollat fillore
On: Sep 22, 2013
By: admin

Ne prag te ketij viti shkollor 2013-2014 sh.h.”DRITA” beri shperndarjen e 100 cantave dhe mjeteve elemtare shkollore ne shkollat ShFK “Said Najdeni” dhe ShFK “Penestia” – Diber per nxenesit me nevoje ekonomike…

Read more ›