[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Grumbullimi i artikujve ushqimore me vlere prej 6.500 €, ushqim cili u shpernda ne 65 familje dibrane me gjendje te rende ekonomike,jetimet dhe invalidet.