[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

INFORMIM! Shoqata Humanitare Drita ju falenderon ne emer te gjithe jetimeve per kontributin e dhene
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

INFORMIM!
Te nderuar qytetare Dibran,dhe ju nga diaspora
Shoqata Humanitare Drita -Diber ju faleminderon perzemersisht ne emer te gjithe jetimeve per kontributin e dhene qe edhe keta femije Jetim te vishen si te gjithe te tjeret ne keto dite dimri.

Raport: 
Donatoret

1. M.K 3,000 den
2. E.K 3,600 den
3. K.S 6,100 den
4. M.E 6,100 den
5. D.J 2,500 den
6. K.M 2,000 den
7. T.P 15,150 den- usa
8. A.R 7,300 den
9. N.A 1,800 den
10. SH.R 50,500 den- usa
11. R.K 15,150 den- usa
12. S.A 600 den

TOTALI –113800 den

Aksioni perfundoi me sukses nga i cili perfituan
46 jetim, Vaucer me vlere nga 2400 den.
Zoti ju shperbleft me te mirat e kesaj bote dhe te botes tjeter
AMIN

Comments

Comments are closed.