[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale!
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Lejla Asanoska do vazhdoje shkollen Medicinale!

Nje familje dibrane nga Amerika qe me vite ndihmon nevojtaret ne qytetin tone mori persiper qe Lejles ti paguhen te gjitha shpenzimet e shkolles te mesme medicinale per 4 vite. Sot ka qene nje motivim dhe gezim tek drejtusit e shoqates “Drita” sepse kemi patur me dhjetra telefonata nga bemiresit duke u interesuar per rastin ne fjale.
Allahu i shperblefte donatoret dhe Lejles i urojme suksese te vazhdueshme ne jete!

Comments

Comments are closed.