[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand, sonte në këtë natë të madhe kemi pregaditur:

50 x kupona me vlerë 1.200 den për ushqim
50 x kupona me vlerë $10 per kepucë-veshje
50 x dhurata me vlerë 356 den për cdo fëmij

Bamirës ashtu sic do gëzohen keto fëmij sonte , Allahu u gëzoftë në familjet tuaja!

Për shume vite Nata e Kadrit!

Comments

Comments are closed.