[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

News

Ndihma per Hasanbeg te Shkupit
Category: Lajme

Të prekur shpirtërisht nga katastrofa e fundit natyrore në lagjen Hasanbeg të Shkupit, ku në mënyrë tragjike humbën jetën 23 persona, prej të cilëve edhe trupi i një fosnje që akoma nuk është gjetur dhe ku kishte dëme materiale me përmasa katastrofale, Shoqata “Drita” – Dibër, mori iniciativë që përmes fondeve ekzistuese dhe përmes grumbullimit […]

Read more ›
Aksion Humanitar: Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqaten Drita
Category: Lajme

Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqatën Humanitare Drita-Diber, organizuan një aksion humanitar për të ndihmuar refugjatët nga lindja e mesme në kampin e UNHCR në pikën kufitare Gjevgjeli. Helping Hand dha si donacion $9,200 prej të cilave në aksionin e parë janë shpenzuar $3,600 për blerjen e 450 batanijeve dhe 450 pakove me ushqim. […]

Read more ›
APEL!
Category: Lajme

Apel! Te nderuar bashkeqytetar dibran, ju e dini se ne pikat kufitare te Maqedonise hyjne cdo dite me qindra e mijra refugjate sirian! Pleq, femij, burra dhe gra te rrezikuar per jeten e tyre jane neper rruge dhe kane nevoja drastike per ndihma humanitare. Qytetaret e pjeses dermuese te qyteteve ne MK (bile edhe ata […]

Read more ›
Protesta kunder projektit qe devijon lumin “Radike”
Category: Lajme

Shoqata humanitare “DRITA” bashke me mbi 20 shoqata joqeveritare te R.Maqedonise te cilat veprojne ne komunen Diber, protestuan per here te dyte kunder projektit qe devijon lumin “Radike” nderkohe, perkrahen te gjith ato ministra, deputete , kryetare etj..te cilet u bashkangjiten dhe perkrahin kundershtimin tone.

Read more ›