[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

News

APEL!
By: Shoqata Drita
In: Lajme
Aug 30, 2016

Apel!

Te nderuar bashkeqytetar dibran, ju e dini se ne pikat kufitare te Maqedonise hyjne cdo dite me qindra e mijra refugjate sirian! Pleq, femij, burra dhe gra te rrezikuar per jeten e tyre jane neper rruge dhe kane nevoja drastike per ndihma humanitare.
Qytetaret e pjeses dermuese te qyteteve ne MK (bile edhe ata maqedone) me jave te terra jane duke deshmuar humanizmin e tyre prandaj ketij karavani deshirojme tu bashkangjitemi edhe ne, nje grup qytetaresh nga Dibra me qellim qe te deshmojme edhe nje here shpirtin tone human si ne rastin e rrefugjateve kosovar.
Ne baze te konsultimit me humaniste qe jane ne terren u keshilluam qe te orientohemi vetem ne dergimin e qebeve te holla verore dhe te njejtat prej sot (9 shtator) deri diten e shtune (12 shtator) do ti tubojme ne restorantin e xhamise Namazjar. Pranojme edhe te holla materiale qe me to te blejme vetem qebe. Per cdo detaj lajmerohuni ne kete numer 072 213 843 ose ne mesazh brenda FB.
Te angazhuar ne aksion:
Nertil Osmani
Sokol Torte
Xhemail Cupi
Fisnik Muca
Altin Fetahu
Burim Kaba
Gojart Ramadani etj.


Thote Zoti xh.sh. ne Kur’an:
E kush punoi ndonje te mire qe peshon sa grimca, ate do ta gjej (per te do te shperblehet) Sure Zelzele 7.

Comments

Comments are closed.