[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

News

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban
By: Shoqata Drita
In: Lajme
Aug 30, 2016

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban. Nga Helping Hand – USA 21 dhe 7 nga nje qytetar nga Dibra Gezim Zunce, te cilet u prene dhe u shperndane nga sh.h. DRITA. Sasia e mishit ishte 715 kg dhe u nda ne 103 familje ne nevoje. Allahu i pranofte!

 

Comments

Comments are closed.