[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Me rastin e fillimit te vitit shkollor, 2017/2018
Shoqata humanitare Drita – Diber shperndahu 50 çanta dhe materiale shkollore per jetimet,qe edhe atyre te mos u mungoj asgje per ne shkolle.
Njekohesisht ju urojm suksese ne mesime.

Comments

Comments are closed.