[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar.
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Të nderuar qytetarë!
Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të bekuar.
Falë bashkëpunimit dhe përkrahjes të bamirësve dhe aktivisteve tanë besnik në mbarë vendet ku jetojenë vellëzerit dhe mortat tona aritëm te realizojmë këto aktivitete:

-Ndihma me paketa ushqimore për 63 familjet e varfëra ne Dibër dhe fshatra
-Shtrimi i iftarit për 100 persona, qe të ftuar ishin invalidët,jetimët dhe nevojtarët.
-Ndarja e 50 voucherëve për tesha me vlerë 1.500 den tek femijet jetim ne festen e Fitër Bajramit.
-Ndarja e 50 voucherëve për këpucë me vlerë 1.000 den tek femijet Jetim në festën e Fiter Bajramit.
-Shperndarja e mjeteve financjare ne 53 familje me nga 2.000 den.

Allahu I shperbleftë dhe I begatoftë të gjithë ata bamirës qe u benë shkak që tek ato familje që janë amaneti ynë ,kemi kthyer buzëqeshjen dhe ne ketë muaj kemi qene te bashkuar të ndihmojme në hallet e njeri tjetrit.

Per Shumë vite FITËR BARJRAMI!
Nga shoqata humanitare “DRITA”-Dibër Maqedoni

Comments

Comments are closed.