[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban
By: admin
Sep 29, 2015

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban. Nga Helping Hand – USA 21 dhe 7 nga nje qytetar nga Dibra Gezim Zunce, te cilet u prene dhe u shperndane nga sh.h. DRITA. Sasia e mishit ishte 715 kg dhe u nda ne 103 familje ne nevoje. Allahu i pranofte!

 

Comments

h-anime123.com

Date: 29 Sep, 2015

Shoqata Kulturore Humanitare Drita n Kumanov t Maqedonis ka nisur prej tri dit sh nj aksion p r shp rndarjen e ndihmave humanitare p r refugjat t .

XRumerTest

Date: 29 Sep, 2015

Hello. And Bye.

Respond