[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Duka

Kurbanet 2012

Shoqata Humanitare ”DRITA” edhe kete vit realizoi me sukses therjen e 21 kurbaneve nga te cilet u ndihmuan 86 familje te varfera me nga 5-6 kg mish te fresket Per keta Kurban u jemi faleminderues disa qytetareve tane te cilet jetojn dhe veprojne ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes si dhe Shoqates HELPING HAND FOR […]

Read more ›