[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Shoqata drita

Protesta kunder projektit qe devijon lumin “Radike”
May 10, 2014

Shoqata humanitare “DRITA” bashke me mbi 20 shoqata joqeveritare te R.Maqedonise te cilat veprojne ne komunen Diber, protestuan per here te dyte kunder projektit qe devijon lumin “Radike” nderkohe, perkrahen te gjith ato ministra, deputete , kryetare etj..te cilet u bashkangjiten dhe perkrahin kundershtimin tone.

Read more ›
Kurbanet 2012
On: Apr 15, 2014
By: admin
In: 2012

Shoqata Humanitare ”DRITA” edhe kete vit realizoi me sukses therjen e 21 kurbaneve nga te cilet u ndihmuan 86 familje te varfera me nga 5-6 kg mish te fresket Per keta Kurban u jemi faleminderues disa qytetareve tane te cilet jetojn dhe veprojne ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes si dhe Shoqates HELPING HAND FOR […]

Read more ›