[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

shoqata humanitare

Ndërhyrja nëpërmjet terapisë së lojës tek femijët

Shoqata Humanitare “DRITA” Dibër mundësoi trajnimin “Ndërhyrja nëpërmjet terapisë së lojës tek femijët” . Në këtë trajnim morën pjesë të gjitha edukatoret e IPKKF “Breshia” – Dibër. Për realizimin e këtij projekti si kordinator ishte Fatos Cela dhe trajnues MSc. Erduan Kllobucishta. Falenderojmë të gjith ata që përkrahën këtë projekt , vecanërisht drejtorin e pallatit […]

Read more ›
Kurbanet 2012
On: Apr 15, 2014
By: admin
In: 2012

Shoqata Humanitare ”DRITA” edhe kete vit realizoi me sukses therjen e 21 kurbaneve nga te cilet u ndihmuan 86 familje te varfera me nga 5-6 kg mish te fresket Per keta Kurban u jemi faleminderues disa qytetareve tane te cilet jetojn dhe veprojne ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes si dhe Shoqates HELPING HAND FOR […]

Read more ›