[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Trajnimin

Ndërhyrja nëpërmjet terapisë së lojës tek femijët

Shoqata Humanitare “DRITA” Dibër mundësoi trajnimin “Ndërhyrja nëpërmjet terapisë së lojës tek femijët” . Në këtë trajnim morën pjesë të gjitha edukatoret e IPKKF “Breshia” – Dibër. Për realizimin e këtij projekti si kordinator ishte Fatos Cela dhe trajnues MSc. Erduan Kllobucishta. Falenderojmë të gjith ata që përkrahën këtë projekt , vecanërisht drejtorin e pallatit […]

Read more ›