[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

Blog

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë
By: Shoqata Drita
Jun 25, 2019

Varfëria plaga më e rëndë e shoqërisë, zbutet duke pasur afër njerëz human… Falë jush të nderuar motra dhe vëllezër nga brenda dhe jashtë vendit, me aksionin “Bamirësi në Ramazanin e madhërishëm”, organizuar nga një grup të rinjsh në bashkëpunim me shoqatat SH.H. “Drita” dhe “One dolar for Dibra”, arritëm që të shpërndajmë ushqim në mbi 60 familje, me një pako të begatë me artikuj të ndryshëm ushqimor dhe 27 familje me nga dy bukë në ditë për gjithë muajin e bekuar të Ramazanit. Allahu ua shpërbleftë në këtë botë dhe në tjetrën të gjithë ju që ndihmuat realizimin e këtij aktiviteti bamirësie…

Comments

Comments are closed.