January 27, 2020

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”
November 29, 2019

Pas dorëzimit të donacionit në depot e Fondacionit “Firdeus” të hoxhës Elvis Naçi

Pas dorëzimit të donacionit në depot e Fondacionit “Firdeus” të hoxhës Elvis Naçi, me dhimbje në shpirt gjindemi pranë vendit më të prekur nga tërmeti, ku […]
November 28, 2019

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë tonë

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë […]
October 11, 2019

Sot u nda edhe karoca e dyte elektrike për Migjen Gorencen

Donacioni i ardhur nga Zvicra nga vëllezerit tanë atje, sot u nda edhe karoca e dyte elektrike për Migjen Gorencen. Migjeni është baba i 4 femijëve […]
October 8, 2019

Dibranët nga Zvicra sot donuan tre karoca elektrike dhe dy normale, per personat me aftesi të kufizuara.

Humanizmi dhe bujaria e dibranëve nuk njeh kufi. Dibranët nga Zvicra sot donuan tre karoca elektrike dhe dy normale, per personat me aftesi të kufizuara. Ata […]
September 10, 2019

Lot gëzimi për Fimin. Ariti edhe karoca elektrike.

Lot gëzimi për Fimin. Ariti edhe karoca elektrike. Per kohë rekord 10 mituta u mblodhen mjetet. Keto janë sponzorët që kan donuar : Komuna Dibër -100 […]
May 31, 2019

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand, sonte në këtë natë të madhe kemi pergatitur

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand, sonte në këtë natë të madhe kemi pregaditur: 50 x kupona me vlerë […]
May 13, 2019

Varfëria plaga më e rëndë e shoqëris,

Varfëria plaga më e rëndë e shoqëris, zbutet duke pasur afër njerëz human… Falë jush të nderuar motra dhe vëllezër nga brenda dhe jashtë vendit, me […]
June 14, 2018

Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të beukar.

Të nderuar qytetarë! Shoqata Humanitare “Drita” edhe këtë vit rezulton me shume aktivitete gjatë ketij muaji të beukar. Falë bashkëpunimit dhe përkrahjes të bamirësve dhe aktivisteve […]