Programet e ShoqatësAktivitet e fundit nga Shoqata Drita

October 11, 2019

Sot u nda edhe karoca e dyte elektrike për Migjen Gorencen

Donacioni i ardhur nga Zvicra nga vëllezerit tanë atje, sot u nda edhe karoca e dyte elektrike për Migjen Gorencen. Migjeni është baba i 4 femijëve […]
October 8, 2019

Dibranët nga Zvicra sot donuan tre karoca elektrike dhe dy normale, per personat me aftesi të kufizuara.

Humanizmi dhe bujaria e dibranëve nuk njeh kufi. Dibranët nga Zvicra sot donuan tre karoca elektrike dhe dy normale, per personat me aftesi të kufizuara. Ata […]
September 21, 2019

Edhe karroca e re për Burim Vatovcin u bë realitet.

Zoti i bekoftë bamirësit! Edhe karroca e re për Burim Vatovcin u bë realitet. Donatorët : Euro R . I – 100 euro A. I – […]
September 10, 2019

Lot gëzimi për Fimin. Ariti edhe karoca elektrike.

Lot gëzimi për Fimin. Ariti edhe karoca elektrike. Per kohë rekord 10 mituta u mblodhen mjetet. Keto janë sponzorët që kan donuar : Komuna Dibër -100 […]
May 31, 2019

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand, sonte në këtë natë të madhe kemi pergatitur

Në kuadër të programit për fëmijët jetim pran shoqatës “Drita” dhe Helping Hand, sonte në këtë natë të madhe kemi pregaditur: 50 x kupona me vlerë […]
May 13, 2019

Varfëria plaga më e rëndë e shoqëris,

Varfëria plaga më e rëndë e shoqëris, zbutet duke pasur afër njerëz human… Falë jush të nderuar motra dhe vëllezër nga brenda dhe jashtë vendit, me […]