Programet e ShoqatësAktivitet e fundit nga Shoqata Drita

July 30, 2021

Shoqata “Drita” shpall projektin inovativ ku përmes përgaditjes profesionale me anë të kurseve intenziv

TRAJNIME PROFESIONALE Shoqata “Drita” shpall projektin inovativ ku përmes përgaditjes profesionale me anë të kurseve intenzive, do aftësoj të rinjtë e vendit për tregun e punës. […]
July 22, 2021

Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 77 kurbanë (11 lopë). – 2021

Të nderuar qytetarë! Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 77 kurbanë (11 lopë). Nga kurbanet u përfitua afërsisht 2 […]
May 13, 2021

Programi “Fëmijët Jetim” në Shoqatën ”Drita”.

Programi “Fëmijët Jetim” në Shoqatën ”Drita”. Fal bamiresisë të pupullit tonë, bashkëpuntorëve dhe humanizmit të aktivistëve tanë në kete mauj te Shenjtë ndan: 50 kupona me […]
May 12, 2021

Gjatë gjith muajit Ramazan, ndihmuam me ushqim 150 familje nevojtare në qytet dhe fshatra

Gjatë gjith muajit Ramazan, ndihmuam me ushqim 150 familje nevojtare në qytet dhe fshatra, duke u solidarizuar sadopak me vështirsitë e jetës që po perballen këto […]
May 12, 2021

6,000 bukë të shperndara në këtë muaj mirësie për nevojtarët tanë. Allah shpërblej punëmirët!

6,000 bukë të shperndara në këtë muaj mirësie për nevojtarët tanë. Allah shpërblej punëmirët!
April 24, 2021

Në kuadër të aktiviteteve në ketë muaj Ramazani, kishim nderin që Jeronimit ti dhurojmë këtë pajisje blektorale

Në kuadër të aktiviteteve në ketë muaj Ramazani, kishim nderin që Jeronimit ti dhurojmë këtë pajisje blektorale, që dhashtë Zoti ti ndihmojë në punën e tij […]