August 23, 2016

Ndihma per Hasanbeg te Shkupit

Të prekur shpirtërisht nga katastrofa e fundit natyrore në lagjen Hasanbeg të Shkupit, ku në mënyrë tragjike humbën jetën 23 persona, prej të cilëve edhe trupi […]
October 18, 2015

Aksion Humanitar: Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqaten Drita

Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqatën Humanitare Drita-Diber, organizuan një aksion humanitar për të ndihmuar refugjatët nga lindja e mesme në kampin e UNHCR në […]
September 29, 2015

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban

Shoqata Humanitare DRITA per Kurban Bajramin 2015 pranoi gjthsej 28 kurban. Nga Helping Hand – USA 21 dhe 7 nga nje qytetar nga Dibra Gezim Zunce, […]
September 29, 2015

APEL!

Apel! Te nderuar bashkeqytetar dibran, ju e dini se ne pikat kufitare te Maqedonise hyjne cdo dite me qindra e mijra refugjate sirian! Pleq, femij, burra […]
July 2, 2015

Shpërndarja e ndihmave – Ramazan 2015

June 17, 2015

Aksion Humanitar (2015)

July 17, 2014

Shperndarja e ndihmave – Ramazan 2014 (Foto)

Shperndarja e ndihmave, Allahu i shperblefte me te mira pafund, ata qe ndihmuan ne cdo aspekt !!!
July 11, 2014

Pergaditja e ndihmave te grumbulluara per te varferit – Ramazan 2014

Filloi pergaditja e ndihmave te grumbulluara per te varferit, Allahu i shperblefte ata qe dhane dhe ato qe u angazhan, shpresojme qe sado pak te gezohen […]
July 5, 2014

Aksion Humanitar

Aksion Humanitar Të nderuar motra dhe vëllezër, me që ndodhemi në muajin e Bekuar të Ramazanit, një grup të rinjësh humanitarë me përkrahje të Shoqatave “Drita” […]