July 30, 2021

Shoqata “Drita” shpall projektin inovativ ku përmes përgaditjes profesionale me anë të kurseve intenziv

TRAJNIME PROFESIONALE Shoqata “Drita” shpall projektin inovativ ku përmes përgaditjes profesionale me anë të kurseve intenzive, do aftësoj të rinjtë e vendit për tregun e punës. […]
July 22, 2021

Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 77 kurbanë (11 lopë). – 2021

Të nderuar qytetarë! Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 77 kurbanë (11 lopë). Nga kurbanet u përfitua afërsisht 2 […]
May 13, 2021

Programi “Fëmijët Jetim” në Shoqatën ”Drita”.

Programi “Fëmijët Jetim” në Shoqatën ”Drita”. Fal bamiresisë të pupullit tonë, bashkëpuntorëve dhe humanizmit të aktivistëve tanë në kete mauj te Shenjtë ndan: 50 kupona me […]
May 12, 2021

Gjatë gjith muajit Ramazan, ndihmuam me ushqim 150 familje nevojtare në qytet dhe fshatra

Gjatë gjith muajit Ramazan, ndihmuam me ushqim 150 familje nevojtare në qytet dhe fshatra, duke u solidarizuar sadopak me vështirsitë e jetës që po perballen këto […]
May 12, 2021

6,000 bukë të shperndara në këtë muaj mirësie për nevojtarët tanë. Allah shpërblej punëmirët!

6,000 bukë të shperndara në këtë muaj mirësie për nevojtarët tanë. Allah shpërblej punëmirët!
April 24, 2021

Në kuadër të aktiviteteve në ketë muaj Ramazani, kishim nderin që Jeronimit ti dhurojmë këtë pajisje blektorale

Në kuadër të aktiviteteve në ketë muaj Ramazani, kishim nderin që Jeronimit ti dhurojmë këtë pajisje blektorale, që dhashtë Zoti ti ndihmojë në punën e tij […]
October 8, 2020

Ju informojmë se shuma e nevojshme për operimin e Egzonës sapo është arritur!

 
August 1, 2020

Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve – 2020

Të nderuar qytetarë! Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 49 kurbanë (7 lopë) . Realizimi i kurbanëve u bë […]
May 23, 2020

Sot Shoqta humanitare “Drita” me ndihmën tuaj sot përfundoi dhurimin 48 kuponave…

Të nderuar qytetarë! Sot Shoqta humanitare “Drita” me ndihmën tuaj sot përfundoi dhurimin e: *48 x kuponave për këpucë dhe veshmbathje (2,000 den) *48 x pako […]
January 27, 2020

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”
November 29, 2019

Pas dorëzimit të donacionit në depot e Fondacionit “Firdeus” të hoxhës Elvis Naçi

Pas dorëzimit të donacionit në depot e Fondacionit “Firdeus” të hoxhës Elvis Naçi, me dhimbje në shpirt gjindemi pranë vendit më të prekur nga tërmeti, ku […]
November 28, 2019

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë tonë

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë […]