Nga ky program shoqata jonë ka ndarë mijëra paketa ushqimore, veshmbathje, mjete higjenike për refugjatët që kalonin në shtetin tonë.

Shoqata jonë merr pjesë pas përbytjeve që kishin vellezerit nga Hasanbegu i Shkupit duke u dalur në ndihmë me mjete financiare dhe mjete për punë.

Gjithashtu, në bashkëpunin me organizata në qytet arritëm të grumbullojmë një kontenjer për tërmetin që e tronditi Shqipërinë.

Aktivitetet:

  • Ndihma emergjente humanitare
  • Përkrahje financiare
  • Veshmbathje
  • Paketa ushqimore
  • Paisje medicinale