[email protected] shoqatadrita.com
Shoqata Humanitare Drita
x
Please install MailChimp plugin

Style selector


Choose background pattern:


Choose color sheme:

Click here
Click here
Click here

News

Aksion Humanitar: Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqaten Drita
By: Shoqata Drita
In: Lajme
Aug 30, 2016

Helping Hand USA në bashkëpunim me Shoqatën Humanitare Drita-Diber, organizuan një aksion humanitar për të ndihmuar refugjatët nga lindja e mesme në kampin e UNHCR në pikën kufitare Gjevgjeli. Helping Hand dha si donacion $9,200 prej të cilave në aksionin e parë janë shpenzuar $3,600 për blerjen e 450 batanijeve dhe 450 pakove me ushqim. Pjesa e mbetur prej $5,600 poashtu do të shpenzohet për të ndihmuar refugjatët. Falendërojmë Helping Hand dhe të gjithë aktivistët që ndihmuan për realizimin e këtij aksioni humanitar.

This slideshow requires JavaScript.

Comments

Comments are closed.