Programet e ShoqatësAktivitet e fundit nga Shoqata Drita

October 8, 2020

Ju informojmë se shuma e nevojshme për operimin e Egzonës sapo është arritur!

 
August 1, 2020

Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve – 2020

Të nderuar qytetarë! Shoqata “Drita” realizoi me sukses programin e kurbanëve. Këtë vit shoqatës ju besuan 49 kurbanë (7 lopë) . Realizimi i kurbanëve u bë […]
May 23, 2020

Sot Shoqta humanitare “Drita” me ndihmën tuaj sot përfundoi dhurimin 48 kuponave…

Të nderuar qytetarë! Sot Shoqta humanitare “Drita” me ndihmën tuaj sot përfundoi dhurimin e: *48 x kuponave për këpucë dhe veshmbathje (2,000 den) *48 x pako […]
January 27, 2020

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”

SYTË KËRKOJNË DRITË – Dokumentar i realizuar për 20 vjetorin e Shoqatës Humanitare “DRITA”
November 29, 2019

Pas dorëzimit të donacionit në depot e Fondacionit “Firdeus” të hoxhës Elvis Naçi

Pas dorëzimit të donacionit në depot e Fondacionit “Firdeus” të hoxhës Elvis Naçi, me dhimbje në shpirt gjindemi pranë vendit më të prekur nga tërmeti, ku […]
November 28, 2019

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë tonë

Përfunduam me sukses, bashkimi dhe bashkëpunimi dëshmuan që në më pak se 24 orë të mbushim një maune me ushqime dhe sende të nevojshme për Shqipërinë […]